sexta-feira, 26 de novembro de 2010

Desing to Inspire

Já falei para vocês que o design escandinavo me encanta. Ai, acho que não me canso de repetir isso, né? Ele é clean - apesar de eu amar o barroco, esse escapa; amplo, integrado ao meio, mistura praticidade com inspiração. Não sei como eles conseguem??? Quando a rusticidade se apresenta, então... caio e rezo, é demais... Pois é, encontrei esta casa, ou melhor, esta família, pois a casa respira família, no site http://plaza.fi, e depois tornei a encontrar em outro blog que visito sempre, o desire to inspire. Vejo essas imagens e só me vem as palavras desire to inspire... bem a propósito, não?

O tricot feito com linhas bem grossas e de cores neutra evoca toda a rusticidade presente no ambiente.
olohuone

Olhe e tem IKEA também aqui. a cadeira a esquerda, escura, com uma manta encima.
 Sohva ja valaisin ovat Ikeasta ja rahi on Ineken omaa tuotantoa, tarjottimella palaa virkatulla päällisellä suojattu tuikku.

Olhem a mesinha de centro... Luxo em rusticidade!
Kuvassa koko olohuone, joka on samaa tilaa keittiön kanssa. Inekke Visser ja hänen tyttärensä Loren neulomassa kadulle antavan ikkunan ääressä. Tuoli ja sohva ovat Ikeasta; sohvapöytä on pariskunnan itse suunnittelema. Valaisin on myös Ikeasta ja etualalla näkyvä pöytä on kirpputorilöytö, jonka päällä oleva tarjotin on täynnä viehättäviä esineitä.

A gente ainda encontra muita IKEA por aqui. a luminária da cozinha é uma delas.
Keittiön toisen kulmauksen ulkoasu on yksinkertainen, mutta samalla siellä on paljon tarpeellista varastotilaa. Keittiö on suunniteltu yhdelle seinälle, jota vastapäätä on suuria kaappeja ja perheen integroitu työpiste.

Keittiö on viehättävä ja sen sisustus on hyvin yksinkertainen. Ikean kaapistot ja Lack-hyllyt muodostavat yhdessä yksinkertaisen ja mutta samalla persoonallisen kokonaisuuden mustaa takaseinää vasten. Valaisimet Inekke sai entiseltä pomoltaan.

Ikean avoimet Lack-hyllyt toimivat hyvin sekä varastoinnin kannalta että suunnittelultaan. Kuvassa näkyy myös hyllyjen alla oleva veitsiteline.

Pariskunta on hyödyntänyt ullakon muuttamalla sen makuuhuoneekseen. Tilanpuute on ollut aina ongelmana asunnossa, mutta tässä tapauksessa yksi ratkaisuista löytyi kirjaimellisesti ullakolta. Guido rakensi sängyn kierrätysmateriaaleista ja Inekke neuloi siihen sopivan päiväpeitteen.

Nenhum comentário:

Postar um comentário